Boeren high tea | Vriendinnenuitje | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Vriendinnenuitje

Home » Vriendinnenuitje
Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Popup Nieuwsbrief

Aanmelding Nieuwsbrieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas nec libero hendrerit, viverra arcu vel, laoreet justo. Maecenas nisi ex, viverra ornare massa vitae, pharetra fermentum tortor. Quisque cursus blandit arcu, scelerisque accumsan dui congue id.
Nieuwsbrieven(Required)
Vink de nieuwsbrieven aan die je zou willen ontvangen.

Op het werk of thuis is het maar hectisch en het is alweer veel te lang geleden dat jullie elkaar hebben gezien. De hoogste tijd dus voor een vriendinnenuitje! Gezellig op pad met z’n tweeën of de gehele vriendinnengroep. Simpelweg om weer lekker bij te kletsen of de laatste overwinningen op het gebied van de liefde, carrière en aankopen te vieren. Hier vind je genoeg tips voor activiteiten, workshops en andere originele ideeën voor een vriendinnenuitje.

High tea locatie

Thuis theedrinken is al lekker en gezellig, maar met een boeren high tea bij De Boerinn wordt dat omgetoverd tot ultiem genieten. Doordat je hier omringd bent door de natuur en uitzicht hebt op het uitgestrekte platteland, zullen jullie je wanen in een oase van rust, waarbij er alle tijd is voor een goed gesprek. Boerderij De Boerinn is een buitengewone locatie in Kamerik waar voor grote en kleine gezelschappen een heerlijke high tea georganiseerd kan worden. Zomers kan het buiten plaatsvinden op het nieuwe terras en in de winter heerlijk knus en sfeervol in één van de binnenruimtes bij Boerderij De Boerinn.

High tea met vriendinnen

Met vriendinnen kan je genieten van twee uitgebreide rondes. Te beginnen met overheerlijke zoete lekkernijen, zoals een scone met jam van Hoeve Rietveld, een stuk verse appeltaart, brownies om van te smullen en een verfijnde petit glacé. Na de zoetigheid zal de hartige ronde beginnen. Hierbij serveren we smakelijke en schattige mini quiches, vergezeld door petit crolines en opgemaakte sandwiches met zalm en roomkaas. Als kers op de taart is er ook nog de bruschetta met tomaat. Aan thee natuurlijk geen gebrek, maar mochten jullie toe zijn aan een kop koffie, dan schenken wij dat net zo graag.

Vriendinnenuitje ideeën

Wanneer je met je vriendin of vriendinnen op pad wilt, is het samenstellen van een origineel vriendinnenuitje bij de Boerinn een peace of cake. Met ons uitgebreide assortiment aan indoor en outdoor activiteiten is er voor iedere voorkeur wel wat te vinden. Houden jullie bijvoorbeeld van puzzelen, dan zijn de escape room en The Break-in box echte aanraders. Zijn jullie creatief ingesteld? Dan kunnen jullie je uitleven met het beschilderen van melkkrukken of een workshop hout graveren volgen. Voor de sportieve en avontuurlijke vriendinnengroepen zijn onze outdoor activiteiten echt een recept voor hilariteit en een onvergetelijke herinnering.

Onze top 10 voor een vriendinnenuitje

  1. De boeren high tea: een overheerlijke high tea met verschillende rondes.
  2. Geitenyoga: een laagdrempelige yogales tussen de vrolijke geiten.
  3. Escaperoom: samen met je vriendeninnen zul je actief bezig zijn met de aanwijzingen en opdrachten.
  4. Poldersport: trotseer met je vriendinnen de sportieve onderdelen in het weiland en over het water.
  5. Boerenspellen: ludieke onderdelen in het weiland geschikt voor de hele groep!
  6. Boerenstalspelen: een gezellige teamcompetitie met boerenspelen in de stallen.
  7. Doek schilderen: ontdek de kunstenaar in jezelf en in de vriendinnengroep.
  8. Hout graveren: een creatieve workshop met hout als basis.
  9. Melkkruk schilderen: tijdens deze creatieve workshop tover je een klein houten melkkrukje om tot een prachtig voorwerp voor thuis.
  10. Kaas maken: demonstatie hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business