Personeelsuitje Schaapjes op het droge | Boerderij de boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Teamdag

Home » Teamdag
Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Popup Nieuwsbrief

Aanmelding Nieuwsbrieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas nec libero hendrerit, viverra arcu vel, laoreet justo. Maecenas nisi ex, viverra ornare massa vitae, pharetra fermentum tortor. Quisque cursus blandit arcu, scelerisque accumsan dui congue id.
Nieuwsbrieven(Required)
Vink de nieuwsbrieven aan die je zou willen ontvangen.

Een leuke dag nodig met jullie gehele team, waarbij lekker actief gehandeld wordt? Kom dan langs Boerderij De Boerinn voor jullie teamdag! Met een verscheidenheid aan activiteiten is er van alles te doen, waarbij jullie team elkaar op een andere manier leert kennen. Een teamdag is ook direct de perfecte manier om te werken aan de samenwerking. We bieden dan ook verschillende teambuilding activiteiten aan om de band onderling te verbeteren, ongeacht de grootte van het team.

Teamdag op de boerderij

Op onze boerderij zijn zowel indoor als outdoor teamdagen mogelijk. We beschikken over een groot terrein en verschillende indoor ruimtes. Zo hebben we nagenoeg ruimte voor iedere teamdag.

Indoor activiteiten

Er zijn verschillende indoor activiteiten welke perfect zijn voor wanneer het weer bijvoorbeeld iets tegenzit. Zo kunnen jullie in teams samenwerken om te ontsnappen uit onze Escaperoom De Melkput. Door logisch na te denken, goede samenwerking en een greintje behendigheid is het mogelijk om binnen het uur de code te ontrafelen.

Jullie kunnen natuurlijk ook boogschieten. Hierbij krijgt de hele groep een kleine cursus, waarbij de juiste houding en techniek aan wordt geleerd. Zodra deze onder de knie is, kunnen jullie zelf aan de slag. Schieten jullie hem in de roos?

Outdoor activiteiten

Door ons grote plattelandslandschap beschikken we over genoeg ruimte om ook van verschillende outdoor activiteiten te voorzien. Zo kunnen jullie met zijn allen proberen schapen te drijven. Hierbij moeten de schapen door de juiste communicatie, samenwerking en leiderschapsvaardigheden bij elkaar gehouden worden. Lukt het jullie als team?

Het is zelfs mogelijk om een bedrijfsfestival te organiseren. Midden in het Groene Hart kunnen jullie voorzien worden van bijvoorbeeld foodtrucks, muzikanten, dj’s en allerlei ludieke activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze boerinnen om te zien wat mogelijk is.

Teambuilding Plus

Sommige activiteiten zijn uit te breiden met Teambuilding Plus. Hierbij wordt een inhoudelijk component toegevoegd, waarbij experts jullie team analyseren en alle tips en tops boven tafel brengen. Met dit programma wordt jullie team nóg dichter bij elkaar gebracht.

Teamdag organiseren bij Boerderij De Boerinn

Lijkt het jullie leuk om een teamdag te organiseren op onze boerderij? Neem dan eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan voor jullie perfecte dag!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business