Bedrijfsfestival | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsfestival

Home » Bedrijfsfestival
Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Popup Nieuwsbrief

Aanmelding Nieuwsbrieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas nec libero hendrerit, viverra arcu vel, laoreet justo. Maecenas nisi ex, viverra ornare massa vitae, pharetra fermentum tortor. Quisque cursus blandit arcu, scelerisque accumsan dui congue id.
Nieuwsbrieven(Required)
Vink de nieuwsbrieven aan die je zou willen ontvangen.

Bij Boerderij De Boerinn hebben we ruimte genoeg voor een prachtig bedrijfsfestival. Met een oppervlakte van maar liefst 30 hectare en 11 verschillende zalen hebben wij genoeg mogelijkheden om voor jou het perfecte feest te organiseren.

Onze unieke evenementenlocatie bevindt zich midden in de polder. Hierdoor kun je ten alle tijden van de mooie omgeving genieten. Of je nu op zoek bent naar een evenementenlocatie voor een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags evenement, wij kunnen dit tot in de kleinste details voor jullie verzorgen.

We beginnen in de regel graag met een persoonlijk gesprek om de wensen en doelstellingen voor het bedrijfsfestival goed in kaart te brengen. Zo kunnen wij samen met jullie op zoek gaan naar de meest passende oplossingen. Neem dan ook gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te plannen.

Offerte aanvragen

Samen stellen wij uw bedrijfsfestival op maat samen

Het organiseren van een bedrijfsfestival begint met het afstemmen van de wensen. Waarom wordt het festival georganiseerd en wat willen jullie hiermee bereiken? Bij Boerderij De Boerinn stellen wij een bedrijfsfestival altijd op maat samen! Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij alle mogelijkheden met jullie. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en hierdoor hebben wij goede contacten met onder andere; foodtrucks, dj’s, stylisten, muzikanten en ludieke activiteiten. Wij kijken dan ook graag samen met jullie naar de perfecte combinatie om er een geslaagd bedrijfsfestival van te maken.

FellowFest NL: Fellowmind evenement

Een bedrijfsfestival midden in het Groene hart

Door de centrale ligging van Boerderij De Boerinn in Kamerik, midden in het Groene Hart, zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Vanaf de A2 en de A12 rij je via de N-wegen makkelijk de polder in naar onze prachtige locatie. De ruimte en vooral de rust van de omgeving geven je direct een fijn gevoel en zorgen voor een relaxte sfeer. Benieuwd hoe je ons het beste kunt bereiken? Bekijk hier de routebeschrijving.

Zijn jullie van plan om een bedrijfsfestival te organiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via de onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business