Geitenyoga | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Duurzaam ondernemen

Home » Producten van het erf » Duurzaam ondernemen
Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Popup Nieuwsbrief

Aanmelding Nieuwsbrieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas nec libero hendrerit, viverra arcu vel, laoreet justo. Maecenas nisi ex, viverra ornare massa vitae, pharetra fermentum tortor. Quisque cursus blandit arcu, scelerisque accumsan dui congue id.
Nieuwsbrieven(Required)
Vink de nieuwsbrieven aan die je zou willen ontvangen.

We doen er als boerderij alles aan om voor elkaar te zorgen, zowel voor mens als natuur. Onze prachtige natuurlijke omgeving blijft niet zonder reden zo bloeiend. Door al onze inzet zijn we al jaren in het bezit van het Green Key Gold duurzaamheidskeurmerk.

Afval

We streven naar zo min mogelijk afval. Ons recyclebare afval proberen we jaarlijks te verhogen door steeds beter te scheiden. Het afval wordt gescheiden ingezameld in de volgende stromen: papier, glas, plastic, GFT en restafval. Een deel van ons organische afval verwerken we tot eigen compost. Voor de achtergebleven kleding en schoenen (ruim 300 kilo per jaar) zoeken wij een tweede bestemming.

Natuur

In het voorjaar zetten wij gedeeltes van het weiland onder water om zo optimale voedselomstandigheden te creëren voor de vogels. Door kenners wordt dit ‘plasdras’ genoemd. Bovendien maaien wij in het voorjaar op een aantal percelen geen gras en beschermen we nesten, zodat de jonge vogels veilig kunnen opgroeien.
Met een bijenkast, takkenril, insectenhotel en inheemse planten op ons terrein dragen we bij aan de lokale biodiversiteit. Bijen zijn cruciale spelers binnen de biodiversiteit en de voedselketen, maar staan wereldwijd ernstig onder druk. We bieden nest-, schuil- en rustplaatsen voor verschillende insecten, waaronder bijvoorbeeld lieveheersbeestjes, vlinders en bijen.

Samenwerking met Ontmoet Woerden

In 2017 is er een prettige samenwerking aangegaan met Ontmoet Woerden (website). De gemeente Woerden ligt centraal in Nederland en kent veel voordelen voor zakelijke groepen. Tussen alle randsteden in en uitstekend bereikbaar door middel van eigen vervoer of openbaar vervoer. Het collectief bestaat uit 16 partijen met als doel: Woerden als sterk zakelijk merk te positioneren op het gebied van events, congressen, bijeenkomsten en vergaderingen. Met in totaal 94 zalen en 4.850 plekken kan menig bedrijf goed terecht in een van de mooiste steden van Nederland.

Samenwerking met Abrona

Ook werken we samen met Abrona. De acht medewerkers helpen ons met het groenonderhoud en onderhouden ook onze meubels. Deze hulp draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid maar ook het aanzicht van onze boerderij. We zijn er dan ook enorm trots op dat onze boerderij zo goed wordt onderhouden door de medewerkers van Abrona, lees er hier alles over.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business