Klompengolf bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Afdelingsuitje

Home » Afdelingsuitje
Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Popup Nieuwsbrief

Aanmelding Nieuwsbrieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas nec libero hendrerit, viverra arcu vel, laoreet justo. Maecenas nisi ex, viverra ornare massa vitae, pharetra fermentum tortor. Quisque cursus blandit arcu, scelerisque accumsan dui congue id.
Nieuwsbrieven(Required)
Vink de nieuwsbrieven aan die je zou willen ontvangen.

Heeft jullie afdeling iets te vieren? Willen jullie elkaar beter leren kennen? Of is het tijd dat jullie er met z’n allen even een lekker dagje tussenuit gaan? Een afdelingsuitje is de perfecte manier om de teamgeest te versterken! Bij Boerderij de Boerinn hebben we ruime ervaring met het organiseren van uitjes voor bedrijven. Het maakt hierbij niet uit of jullie met een grote groep of een wat kleinere samenstelling komen. Samen zorgen we ervoor dat jullie afdelingsuitje onvergetelijk zal zijn!

Diverse activiteiten voor een origineel afdelingsuitje

Er zijn vele activiteiten die jullie afdelingsuitje uniek zullen maken. Ga de strijd met elkaar aan door deel te nemen aan onze uitdagende polderchallenge of stimuleer jullie creativiteit met een workshop hout graveren. Zoeken jullie iets rustigers? Maak dan een kanotocht en geniet van de prachtige omgeving van het Groene Hart. Zoek je echte teambuilding activiteiten? Ga dan voor een workshop schapendrijven of ontsnap uit onze escaperoom de Melkput. Een overzicht met al onze indoor- en outdoor uitjes kan je hier vinden.

Onze diverse arrangementen voor een afldelingsuitje

Een origineel afdelingsuitje organiseer je bij onze boerderij! Combineer verschillende hilarische, actieve of creatieve activiteiten met een boerenlunch of (barbecue) diner. Wil je liever een kant-en-klaar arrangement boeken in plaats van losse activiteiten en iets te eten en te drinken? Dat is geen probleem! We hebben verschillende arrangementen samengesteld. Bij deze arrangementen worden één of meerdere activiteiten gecombineerd met overheerlijke hapjes en drankjes.

Een afdelingsuitje organiseren bij Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn ligt nabij de steden Utrecht en Woerden. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto en hebben ruim voldoende gratis parkeerplek. Hebben jullie specifieke wensen voor jullie afdelingsuitje? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We denken namelijk graag met jullie mee! We zijn te bereiken via 0348 – 40 12 00 of stel je vraag online.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business